Usein kysyttyä

Inverness Ear Piercing System on käytössä maailmanlaajuisesti ja sillä on lävistetty yli 200 miljoonaa korvaparia. 
Kyllä! Inverness Ear Piercing -järjestelmä on 100 % turvallinen. Korvakorut on steriilejä ja yksittäispakattu kapseleihin. Ainoastaan hävitettävä säiliö koskettaa korvanlehteä. Kaikki Inverness lävistyksissä käytettävät korvakorut ovat joko täysin nikkelittömiä tai hypoallergisia (sisältää erittäin vähän nikkeliä), joka merkittävästi vähentää allergisia reaktioita. Tarkista materiaalien sopivuus omalta Inverness -lävistäjältäsi. 
Inverness Ear Piercing -järjestelmä on nopea ja erittäin hellävarainen. Useimmat ihmiset eivät tunne kipua lävistyksen aikana juuri ollenkaan. 
Korvakoruja ei voida poistaa ja laittaa uudelleen takaisin ennen kuin reikä on muotoutunut. Korvakorut voidaan vaihtaa uusiin koruihin vasta reiän parantumisen jälkeen, joka kestää noin 6 viikkoa korvalehden lävistyksestä ja 12 viikkoa ruston lävistyksestä. 
Kyllä! Inverness suosittelee kuitenkin, että vauvat ovat saaneet DPT-rokotteen (kurkkumätä-hinkuyskä- jäykkäkouristus) ennen lävistyksen tekemistä. 
Ehdottomasti EI! Inverness Ear Piercing -järjestelmä on suunniteltu lävistämään vain korvanlehteä ja ulompia rusto- osia korvalla. Järjestelmällä ei pitäisi koskaan lävistää muita ruumiinosia. 
Inverness suosittelee, että korvakorut jolla lävistys tehdään, jätetään reikään 6 viikoksi ja ruston osaan 12 viikoksi. 
Rusto on läpikuultava, joustava kudos joka sijaitsee korvan yläosassa. Rusto eroaa korvalehdestä pääasiassa siten, että sen verenkierto on rajoittunut. 
Kyllä, jos korvanlehdessä ei ole arpikudosta. Arpikudos löytyy painamalla korvalehteä, se tuntuu pieneltä herneeltä hieroessasi varovasti korvalehteä peukalolla ja etusormella. Älä lävistä kohtaa, missä on arpikudosta. 

 

Metallituotetiedot

Inverness Corporation käyttää korvakoruissaan turvallisimpia tänä päivänä saatavilla olevia metelleja, taatakseen Inver- ness asiakkaalle suurimman mukavuuden ja turvallisuuden korvienrei’itystuotteissa. Jo vuosia Inverness on tutkinut maailmanlaajuisesti terveyteen, kuluttajamieltymyksiin ja mukavuustekijöihin liittyviä asioita korvakorujen alalta. Me- talliallergiat ovat yhä kasvava ongelma korvakorujen valmistuksessa. 
Ruostumattomassa teräksessä nikkelipitoisuus kokonaismassassa on keskimäärin 8-12% välilllä. Inverness 14kt kulta, valkokulta, kullatuissa sekä Palladiu, korvakoruissa on hyvin alhainen nikkelipitoisuus, taatusti alle 0,05% kokonaismassasta. Kaikki Inverness korvakorut täyttävät EU:n nikkelipitoisuuksia koskevat lait ja määräykset. Inverness korvakorut ovat Suomen tullilaboratorion testaamia ja hyväksymiä. Tullilaboratorion mukaan nikkelipitoisuudet olivat välillä 0,005-0,018%. 
Palladium on siirtymäalkuaineisiin kuuluva metallinen alkuaine no: 46. Palladium esiintyy luonnossa pieninä jyväsinä platinamalmeissa sekä Brasilian ja Kaukasian kultahiekassa. Palladiumia käytetään platinaseoksissa. 
Invernessin valkokulta korvakorut on päällystetty 14kt keltakullalla, johon on sekoitettu joko palladiumia tai rhodiumia, jotka molemmat kuuluvat platinametalli perheeseen. Kullan ja platinan seos tuottaa valkokultaa. Nikkeliä myös valkokulta korvakoruissa on vähemmän kuin 0,05%. 
Titaani on siirtymäalkuaineisiin kuuluva metallinen alkuaine no: 22. Titaani on teräksen näköinen, puhtaana voimakkaasti kiillottuva ja taipuisa metalli. Titaani kestää korroosiota hapettavissa oloissa sen pinnalle kehittyvän suojaavan oksidikerroksen ansiosta. Titaanista valmistetut korvakorut ovat täysin nikkelittömiä. Nämä korvakorut ovat turvallisin vaihtoehto nikkeliallergisille asiakkaalle. 
24kt kullattujen korvakorujen pohjametallina on käytetty Invernessin kehittelemää Steralloy -metalliseosta. Steralloy on messinkinen metalliseos, jonka kokonaispainosta noin 70% on kuparia ja 30% sinkkiä. Nikkelipitoisuus on kuten muissakin Inverness korvakoruissa alle 0,05% kokonaispainosta. 
YLÖS