TONDEO sakset 

Erinomainen leikkaus on kiinni sinun käsistäsi sekä hyvistä saksista.

Tiesitkö, että TONDEO saksien valmistaminen tehdään käsityönä ja vaatii keskimäärin 150 työvaihetta, ennen kuin yhdet sakset ovat valmiina? TONDEO saksien tuoteperhe koostuu viidestä eri linjasta, joista jokainen ammattilainen löytää itselleen parhaiten sopivat sakset. Kaikille sarjoille yhteistä on kuitenkin laadukkuus.
 
 

PREMIUM

sensation

Täydellistä teknologiaa vaativalle, tyylikäs muotoilu.

Ketkä ovat parhaita päivittäin työssään heillä on myös oikeus parhaisiin työvälineisiin. TONDEON Premium –linjan saksissa yhdistyvät ainutlaatuinen työskentely mukavuus, innovatiivinen tekniikka ja tyylikäs muotoilu.

Premium sarjaan kuuluvat seuraavat sakset:
Sensation, Inspire, Emotion, Carisma, Zentao, Element, Mynthos Damast, Mynthos, Mynthos Black Brilliant, Organics ja Unique

 
 

S-LINE

supra1

Todellista laadukkuutta, erinomainen latvoille.

Meillä on sinulle oikea työkalu. TONDEON S-Line sarjan sakset ovat huippukampaajan valinta. Sakset ovat täydellinen yhdistelmä innovatiivista teknologiaa ja täydellistä muotoilua. Täydellinen yhdistelmä turvallisuutta ja työskentely mukavuutta.

S-line sarjaan kuuluvat seuraavat sakset:
Supra, Supra Doppeleffi, Supra XL Black, Supra TS Cobalt, Supra TS Titan, Supra TS Left, Supra Textura, Victory, Craene, Satellite, 7Even, Rotation

 
 

E-LINE

atelier

Yhdet sakset, mutta valtava määrä mahdollisuuksia.

Näiden saksien kanssa voit täysin luottaa teknisiin taitoihisi. Nämä ovat meidän pitkäaikaisia tuotteemme vaativille kampaajille. On sama mitä tekniikoita käytät- E-sarjan saksilla saat suurimman tarkkuuden työskentelyysi.

E-line sarjaan kuuluvat seuraavat sakset:
Studio, Atelier, Atelier Black Velvet, Orea

 
 

C-LINE

orange

Kun suorityskyky sekä hinta-laatusuhde on sinulle tärkeä.

Mutta ei pelkästään lyömätön hinta-laatusuhde ole TONDEON C-line saksien myyntivaltti. Nämä ovat kokenen kampaajan tyylikkäät, teknisesti muotoillut sakset, päivittäiseen käyttöön. Tekee työskentelyn helpoksi.

C-line sarjaan kuuluvat seuraavat sakset:
Slicy Orange Edition,Slicy Black Edition, Slicy Gold Edition, Slicy Star Black, Vegas, Tchiro, Century

 
 

A-LINE

Spider_Shine_Classic

Pieni alku, joka johtaa suureen lopputulokseen.

Voit luottaa ainoastaan omaan saamaasi oppiin ja kokemukseen. Mutta voit myös parantaa tekniikkaasi TONDEOn A-sarjan saksilla. A-linjan sakset tarjoaa aloittelijoille luotettavan ja hienon muotoilun ansiosta loistavan työkalun.

A-line sarjan saksiin kuuluvat seuraavat sakset:
Spider Blue, Spider Shine, Left, Spider Star, Spots, Spider Star Saphir, Spirit

 
 

M-LINE

Sifter

Veitset & terät kaikkiin tekniikoihin.

Kehitämme veitsiämme jatkuvasti muuttuvien tekniikoiden myötä. Näin takaamme että juuri sinävoit työskennellä veitsillämme turvallisesti ja tarkasti.

M-line sarjaan kuuluvat seuraavat veitset:
Curfcut, Calligraph, Messer TM, Sifter Ergo, Sifter Classic, Sifter Tribal Style, Fun Cut Set Black, Comfort Cut.

YLÖS